Duhovna pot 4

 

Raziskovanje Razprave o Beli Magiji

Spoštovani sopotniki

Vabljeni, da se pridružite skupini Raziskovalcev Bele Magije. Sestajali se bomo vsak drugi četrtek ob osemnajsti uri.

Srečanja bodo trajala dokler bo zanje obstajalo zanimanje oziroma dokler ne predelamo knjigo Razprava o Beli Magiji.

Kdaj:

Vsak drugi četrtek, prvo srečanje bo 26. novembra 2020. Drugi termini so navedeni v okvirčku desno.

 

Kje:

Sestajali se bomo na Zoomu. Ob prijavi boste prejeli kodo za vstop. Več o namestitvi in uporabi Zooma si lahko preberete spodaj.

 

Kako bo potekalo raziskovanje:

Rdečo nit nam bo predstavljala knjiga Razprava o beli magiji, ki je bila napisana kot priročnik za naprednejše študente Ezoterike. Skupaj bomo poskusili razvozlati njena sporočila in jih osvetliti v luči naših lastnih življenjskih izkušenj. Vsak od nas ima v svoji zakladnici marsikaj, kar lahko podeli z drugimi in jih s tem obogati.

Obravnavo tem iz knjige in ritem bomo določali sproti na podlagi skupnega dogovora in zanimanj skupine. Mi sami bomo ustvarjali svoj učni načrt.

 

Kdo organizira raziskovanje:

Moje ime je Luka Kovač in sem prevajalec knjige Razprava o beli magiji ter drugih knjig iz zbirke Modre knjige Alice A. Bailey in Djwhal Khula. Večji del svojega življenja se ukvarjam s proučevanjem ezoterike in razvoja človekove zavesti. V zbirki Modre knjige sem odkril neprecenljivo zakladnico znanja in uvidov, ki so nagovorili moje srce, razširili moj pogled, predvsem pa sem v njih zaznal nauke, ki so se ujemali z mojim notranjim izkustvom. S svojim več kot 15 letnim proučevanjem in prevajanjem Modrih knjig, sem prišel do določenih spoznanj, ki jih bomo podelil z sopotniki raziskovalci in morda s tem komu pomagal, da si utre pot k resnici. Moja srčna želja je, da bi se skozi to skupino razvil plamen, ki bo okrepil ogenj pri vseh sodelujočih, morda pa tudi širše.

Bela Magija Slika knjige

Srečanje: Datum:
1  26.11.2020
2  10.12.2020
3  24.12.2020
4  7.1.2021
5  21.1.2020

Zavedam se in soglašam, da spletna stran www.modre-knjige.si uporablja piškotke.