Povezave2

lucistrust

Lucis Trust je organizacija, ki jo je ustanovila Alice Bailey za vse zadeve, povezane z zbirko modrih knjig. Na njihovi strani lahko naročite knjige v angleškem jeziku. Vsebuje tudi povezave do mnogih aktivnosti in informacij, povezanih z izboljševanjem svetovnega stanja.

  Makara

Ena najboljših ezoteričnih šol, katere učni načrt temelji na Modrih knjigah. Ponujajo več študijskih smeri:

  • Meditativni program
  • Psihološki program
  • 5 letni univerzalni program
makara logo

Zbirka tekstov brezčasne modrosti in del Michaela B. Robbinsa. Na njej lahko najdete mnoge webinarje, tekste starodavnih filozofij vzhoda in zahoda terin analize vsebine Modrih knjig.

Teozofsko dr SLO Logo

Slovenska izpostava Teozofskega društva s trojnim poslanstvom:

  • Osnovati jedro univerzalnega bratstva, ne glede na raso, vero, spol, socialni položaj in barvo kože.
  • Spodbuditi primerjalni študij verstev, filozofij in znanosti.
  • Preučevati nepojasnjene zakone narave in latentne sile v človeku.
cdk

Zavod CDK je nevladna in nepridobitna organizacija.

Opravlja dejavnost strokovnih nalog, ki se nanašajo na pomoč ljudem pri osebni rasti in zdravemu načinu življenja.

Posvečajo se vseživljenjski vzgoji in izobraževanju.

logo jivatma

Teozofska knjižnica, poimenovana po Almi Maksimilijani Karlin. Svetovno prepoznavna  popotnica in pisateljica je bila tudi članica teozofskega društva v Londonu, v Sloveniji pa so z njo sodelovali vsi tedanji teozofi.

Poleg del, zbirk in fotografij Alme M. Karlin knjižnica javnosti ponuja tudi številne naslove in zbirke, ki so značilni za teozofijo, filozofijo, psihologijo, ezoterične tradicije, osebni oziroma osebnostni in duhovni razvoj ter svetovne religije, kot so krščanstvo, hinduizem, budizem, judovstvo in islam.

share

Spletne strani Share Slovenija so namenjene seznanjanju slovenske javnosti s sporočilom upanja in informacijami o mojstrih modrosti, ki se prav v času planetarne krize vračajo med nas kot naši starejši bratje, vodi pa jih izjemen posameznik, ki je tudi njihov mentor in učitelj. Njegovo osebno ime je Maitreja in opravlja nalogo svetovnega učitelja. 

teozofija

Stran Teozofija v Sloveniji je ustvarjena z namenom, da omogoči dostop do tako imenovane božanske modrosti vsakomur, ki si to želi. Zato Vas vabimo, da si jo ogledate in se seznanite z vedenjem, ki vam utegne biti v pomoč, da si boste lažje odgovorili na nekatera temeljna vprašanja o lastnem obstoju in smislu življenja.

logo Goodwill

Sydney Goodwill je nNeprofitna organizacija, ki združuje ljudi dobre volje. Na njej lahko najdete mnogo zanimiveg branja na temo meditacije, astrologije in humanitarnih aktivnosti.

ts emblem

 Uradna stran Teozofskega društva.

 Naeh Logo

National Association for Esoteric Healing je organizacija, ki povezuje ezoterične zdravilce v Severni Ameriki. Je tudi izobraževalna ustanova, ki si prizadeva za razširjanje znanja o ezoteričnem zdravljenju.

 teozofija

Teozofija v sloveniji je stran z izjemno bogato zakladnico teozofskih tekstov, med katerimi so mnogi prevedeni tudi v sloveščino.

 The seven ray institute

The Seven ray institute se posveča raziskovanju ezoterične psihologije, ki zajema:

  • Sedem žarkov
  • Ezoterično astrologijo
  • Ezoterično zdravljenje

 

   
   

Blogi

 

Rok KraljRok Kralj
 

  valentina grobeljsekValentina Grobeljsek http://www.zame.si/blog
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Zavedam se in soglašam, da spletna stran www.modre-knjige.si uporablja piškotke.