Ezoterično zdravljenje

 

Ezoterično zdravljenje predstavlja eno pionirskih del na področju energijskega in skupinskega zdravljenja. Polaga znanstvene temelje delovanju zdravilcev ter se podrobno dotakne zakonov in pravil, ki poskrbijo za uspešno in pravilno izvajanje zdravljenja.

Avtor knjige, tibetanski lama in Mojster Djwhal Khul, je eden največjih svetovnih poznavalcev človeškega energijskega sistema in njegovih zakonitosti. Podrobno nam predstavi njegovo delovanje in vlogo pri zdravju. Opiše, kako pomembno vlogo ima pri našem zdravju duša ter poda navodila in smernice, kako se lahko povežemo z njo in uporabimo njene zdravilne moči.

Ezoterično zdravljenje podrobno obdela vzroke bolezni, zlasti s psihološkega gledišča. Razkriva, kakšen je mehanizem vpliva duševnih stanj na zdravje in kako si lahko pomagamo s poznavanjem zakonitosti delovanja notranjega človeka.

 

Ezotericno zdravljenje vezava Final2

631 strani
Trda vezava
 
48€

Vzroki bolezni, predvsem s psihološkega gledišča.

Delovanje eteričnega telesa in centrov oziroma čaker.

Bolezni človeštva in skupinski vzroki bolezni.

Karma, bolezen in smrt kot tri učiteljice.

Podroben potek smrti in kaj se zgodi po njej.

Temeljni zakoni zdravljenja.

Pravila in tehnike za zdravilce.

Duša, njena narava in vloga pri zdravju.

Človekovi žarki in z njimi povezane zdravilne tehnike.

Skupinsko zdravljenje, namen in tehnike.

 

Naročilo

Vzroki bolezniZ3 Bolezen vzroki

Ezoterično zdravljenje se ambiciozno poda na raziskovanje samih vzrokov bolezni, predvsem iz ezoteričnega stališča. Posebno pozornost pri tem posveti psihološkim vzrokom bolezni in tistim, ki imajo svoje korenine v človekovih čustvih in vitalnem telesu. Knjiga pronicljivo prodira v globine človeškega bitja in kot osnovo dobrega zdravja postavi nemoten dotok energije duše.

Celostno obravnavanje človekaZ4 Holisticno zdravljenje

Človeka tako ne obravnava kot zgolj psihofizično bitje, ampak kot kompleksno medsebojno prepleteno zgradbo finoenergijskih teles, duše in duha. Obravnava ga kot zavest, ki naseljuje telo. Celoten problem zdravja prestavi iz fizičnega telesa na pravilno delovanje notranjega, subjektivnega človeka ter temu doda še druge, moderni medicini še povsem neznane dejavnike.

Zakoni in pravila zdravljenjaZ5 Zakoni zdravljenja

Temelj celotne knjige je 10 zakonov, povezanih z zdravjem in 6 pravil, ki se tičejo zdravljenja. Zakoni nam predstavijo temeljne principe v ozadju človekovega razvoja in rasti ter principe, ki vodijo k dobremu zdravju. Pravila so bolj praktično naravnana in služijo kot priporočila za tiste, ki se nameravajo ukvarjati z umetnostjo zdravljenja. Podrobni razlagi zakonov in pravil je namenjen celoten tretji del knjige.

Vpogled v uganko smrtiZ2 Smrt in prehod

Smrt danes velja za veliko neznanko in večinoma nekaj osovraženega in nezaželenega. Ezoterično zdravljenje nam jo osvetli iz povsem drugega zornega kota. Predstavi nam smisel smrti in nam pojasni, kaj pri človeku je nesmrtnega in kaj minljivega. Podrobno opiše potek smrti in prehajanja notranjega človeka iz fizičnega telesa ter njegovo vračanje k duši in njegovo ponovno zlitje z njo. Je eno najlepših del o reinkarnaciji in o principih, ki ji vladajo.

Praktične tehnikeZ1 Zdravljenje s trikotniki

V knjigi je opisanih več različnih zdravilnih tehnik, od takšnih primernih za začetnike, do izjemno naprednih tehnik sedmih žarkov za izkušene zdravilce. Preko šestih pravil knjiga poda jasna navodila za delo z energijami ter smernice za diagnozo bolezni.

Zavedam se in soglašam, da spletna stran www.modre-knjige.si uporablja piškotke.