Smo izkušena ekipa raziskovalcev ezoteričnih znanosti, ki si že več kot deset let prizadevamo obogatiti slovenski prostor z znanjem o brezčasni modrosti. Ta je bila kot nevidna nit prisotna v vseh kulturah in religijah širom po zemlji, običajno skrita za debelo plastjo simbolike in prispodob. Njeni skrbniki, na vzhodu znani kot Mahatme in na zahodu Mojstri Modrosti, so vseskozi skrbeli, da njen ogenj, čeprav pritajen, nikoli ni ugasnil. V zadnjem stoletju so predvsem zaradi naglega zorenja človeštva in drugih planetarnih sprememb in razvojnih spodbud sprejeli odločitev, da se mnogo znanj, ki je bilo prej dostopnega zgolj iniciantom in zaprtim krogom vedcev, poda v javnost.

Ena najkvalitetnejših zbirk tega vala pozunanjenja brezčasne modrosti je zbirka Modre knjige. Ker se zavedamo njenega pomena in potencialov, ki jih ponuja pri prebujanju in preporodu posameznika, družbe in planeta, smo se odločili, da zbirko po svojih najboljših močeh prevedemo v Slovenščino in ponudimo Slovenskemu narodu, da ta dragulj sodobne ezoterike lahko prebira tudi v maternem jeziku. 

 

Luka Kovač        

Luka Kovac

Raziskovalec ezoterične znanosti, s poudarkom na prebujanju zavesti duše, praktičnemu delu z energijami, sedmimi žarki in zdravljenju. Skupaj z Natašo Sicherl je prevedel Ezoterično zdravljenje in Pisma o okultni meditaciji, skupaj z Markom Klasincem pa Iniciacijo pri človeku in v sončnem sistemu.

Skupaj z Natašo Sicherl sta pripravila program Skupinskega zdravljenja, ki je namenjen prebujanju zdravilskega potenciala ljudi, njihovemu seznanjanju z zavestjo duše, ki predstavlja naslednjo človekovo razvojno stopnjo in praktičnemu izkustvu zaznave in uporabe energije duše.

 

Nataša Sicherl

Natasa Sicherl                                               

Kontaktni podatki

Tera Vita d.o.o.

Depala vas 61

1230 Domžale

 

Tel: 00386-51-843-678

Email:

Zavedam se in soglašam, da spletna stran www.modre-knjige.si uporablja piškotke.