Vaje

 

Vaje predstavljajo preizkušeno metodo, kako zdravilca pripeljati do izkustvenega stika z dušo in sposobnosti usmerjanja njenih energij. Nekateri boste stik zgolj ozavestili, drugi ga boste morali še vzpostaviti. Vsekakor pa bo redno izvajanje vaj, ki ne vzame veliko časa, koristilo tako začetnikom, kot tudi bolj izkušenim.

Usposabljanje za ezoterično skupinsko zdravljenje je podano v Vajah z naslovi:

 

1. Vaje za koncentracijoMislec

Namen teh vaj je izostriti sposobnost koncentracije oziroma upravljanja s svojimi mislimi. Človek je ustvarjalno bitje. Vse je najprej misel. Um je sila, ki pokrene in usmerja različne energije v delovanje, kar velja tudi za zdravilno energijo. Te vaje tlakujejo pot k obvladovanju uma, kar je nujno za vsakogar, ki krene po poti duhovnega razvoja.

Na vajo

 

 

2. Priprave na meditacijoMeditacija2

Na vsako meditacijo se moramo najprej pripraviti. To pomeni, da izberemo primeren prostor, se umirimo, prečistimo in uskladimo vsa svoja energijska telesa in jih pripravimo na vstop višjih energij. Tako povežemo vsa svoja energijska telesa v enovito celoto. Z izvajanjem te vaje dosežemo, da smo kar se da hitro pripravljeni za meditativno stanje. Ta vaja predstavlja uvodni del vsake meditacije, ki jo bomo izvajali v postopku zdravljenja.

Na vajo

 

 

3. Meditacije za povezovanje z dušoAngel

Da smo zmožni zdraviti z energijo duše, se moramo z dušo najprej povezati. To dosežemo z meditacijo, pri čemer uporabljamo moč vizualizacije in domišljije. Sčasoma bomo energijo duše začutili takoj, ko bomo v meditaciji nanjo pomislili in nam bo postala vse bolj domača. Pri zdravljenju bomo delali kot duša in zdravili z dušno energijo ljubezni.

Na vajo

 

Skupaj smo mocnejsi

4. Meditacija za skupinsko povezovanje

Skupinsko zdravljenje temelji na principih delovanja duše na dušnih nivojih, kjer vse poteka skupinsko. Z izvajanjem te vaje se boste izurili v skupinskem povezovanju. Tako se boste lahko lažje in hitreje povezali s skupinsko dušo, ki prestavlja vir zdravilne energije. Te postopke povezovanja bomo izvajali tudi pri skupinskem zdravljenju, isti principi pa veljajo tudi za vse druge oblike povezovanja v meditaciji. 

Na vajo

Zavedam se in soglašam, da spletna stran www.modre-knjige.si uporablja piškotke.