Kaj je skupinsko zdravljenjeSkupina povezanih

Skupinsko ezoterično zdravljenje je zdravljenje z energijo ljubezni, ki izhaja iz posameznikove duše in je okrepljena z energijo duš zdravilske skupine, ki izvaja zdravljenje. Zdravljenje poteka na daljavo in zato pacient lahko prejema energijo kjerkoli je. Priporočamo pa, da se med zdravljenjem udobno namestite in umirite.

 

Prijava na zdravljenje

Kako zdravljenje poteka

Enkrat mesečno bo zdravilska skupina pod vodstvom izkušenih zdravilcev izvedla postopek skupinskega zdravljenja. Pacienti boste o terminih poteka zdravljenja obveščeni.

Zdravilska skupina bo ob dogovorjenem času izvedla meditacijo opisano v Praksi 4: Izvajanje sevalnega zdravljenja in spodbudila dotok zdravilne energije pacientom.

Pacientom priporočamo, da se v času prejemanja energije umirite in namestite tako, da vam bo udobno ter zaprete oči. Podrobna navodila o priporočenem ravnanju pacienta med postopkom zdravljenja si lahko preberete v nadaljevanju in si jih natisnete.

Namen zdravljenja

Namen skupinskega zdravljenja ni le nudenje pomoči obolelim, temveč tudi preventivi, saj s prejemanjem energije lahko učinkovito preprečujemo obolenja. Vsaka težava ima svoj notranji subjektivni vzrok, ki izhaja iz enega od človekovih energijskih teles. Skupinsko zdravljenje pri pacientu sprošča morebitna zastajanja energije v svojih energijskih telesih in poskrbi za boljšo porazdelitev vitalne energije po fizičnem telesu. Posledično se zmanjšuje tveganje za pojav bolezni v fizičnem telesu.

K skupinskemu zdravljenju lahko pristopite vsi, ki želite:

 • Ohranjati svoje psihofizično zdravje
 • Pozdraviti lažje zdravstvene probleme
 • Izboljšati možnosti za ozdravitev pri hudi bolezni
 • Hitreje okrevati po hudi bolezni, operativnem posegu ali psihološki krizi
 • Omiliti posledice stranskih učinkov jemanja zdravil
 • Izboljšati psihološko stanje in vitalnost
 • Okrepiti svoj imunski sistem

B30 skupina

Kaj lahko pričakujete od zdravljenja

Od prejemanja zdravilne energije lahko pričakujete naslednje:

 • Izboljšanje počutja
 • Umiritev in sprostitev
 • Psihološko stabilizacijo
 • Spodbuditev pretoka življenjske energije
 • Krepitev naravnih zdravilnih moči fizičnega telesa
 • Boljšo odpornost
 • Večjo možnost za ozdravitev
 • Zaščito pred obolenji

 

Prijava na zdravljenje

Zaupnost podatkov

ZaupnoVse podatke pacientov bomo obravnavali z največjo mero zaupnosti. Uporabljali jih bomo izključno za potrebe zdravljenja in za obveščanje o terminih zdravljenja.

Zdravilci bodo seznanjeni z imenom pacientov, brez priimka in zdravstvenimi problemi, ki jih boste navedli v prijavi. Vaše celotne identitete zdravilska skupina ne bo poznala. Tako bomo poskrbeli za zaupnost.

Zagotavljamo vam, da vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nikomer in jih ne bomo uporabili v komercialne namene. Ohranjanje vašega zaupanja je ena naših najvišjih vrednot.

Skladno z GDPR vam jamčimo, da bomo vaše podatke bomo obravnavali strogo zaupno. Uporabljeni bodo izključno za potrebe skupinskega zdravljenja in znani zgolj za zdravljenca odgovorni zdravilski skupini.

Več o varnosti osebnih podatkov si lahko preberete tukaj.

 

Ali mora pacient kaj plačati

Brezplacno

 

Udeležba pacienta prejemanja zdravilne energije ob izvajanju skupinskega zdravljenja je brezplačna.

Lahko pa nas z nakupom prevedenih knjig zbirke Modre knjige spodbudite k nadaljnjemu prevajanju, kar bo vedoželjnim omogočilo pridobivanje znanja večne modrosti v slovenščini. Kratka predstavitev prevedenih knjig je podana na naši spletni strani.

Pomembna navodila vsem pacientom

Če ste hudo bolni ali imate hujše psihološke težave, priporočamo, da se pred prijavo na skupinsko zdravljenje posvetujete s svojim zdravnikom ali psihoterapevtom.

Kot pacient pri skupinskem zdravljenju samovoljno ne smete opustiti obstoječega zdravljenja po metodah uradne medicine ali kakršnekoli oblike psihoterapije. Prisostvovanje pri skupinskem zdravljenju ne nadomešča teh oblik zdravljenja, lahko pa jih dopolnjuje.

Če hodite na terapije ali jemljete predpisana zdravila, s tem samodejno ne smete prekiniti, kar je zelo pomembno. Ko se vam bo zdravstveno stanje izboljšalo, se najprej posvetuje z zdravnikom oziroma psihoterapevtom, ki bosta proučila stanje in ustrezno prilagodila nadaljnjo terapijo.

H8 zdravljenje

Priporočila ob prijavi pacienta

Ob prijavi vas prosimo:

 • Da k zdravljenju pristopite resno in odgovorno. Zdravilska skupina vam bo poskušala pomagati po svojih najboljših močeh, kar je vredno spoštovanja.
 • Da podate resnične osebne podatke. Vaši podatki bodo obravnavani zaupno.
 • Da se v primeru hujših zdravstvenih ali psiholoških težav posvetujete z zdravnikom ali psihoterapevtom.
 • Da, sledite obvestilom o terminih zdravljenja in se na zdravljenje pripravite, če vam bodo možnosti to dopuščale.

Priprava na sprejemanje zdravilne energije

Za dosego optimalnih rezultatov zdravljenja priporočamo, da se držite naslednjih navodil:

 

C28 cakre

 1. Vzemite si čas. Poskrbite, da boste nekaj minut pred dogovorjenim terminom nekje, kjer boste imeli mir in se boste lahko udobno namestili. Lahko ležite ali sedite.
 2. Za najboljše učinke se lahko ob začetku zdravljenja povežete s svojo dušo, ni pa nujno. Postopek, kako se povežete z dušo, je obrazložen v Vaji 3: Meditacija za povezovanje z dušo.
 3. Med samim postopkom zdravljenja vam ni treba početi ničesar. Enostavno bodite čim bolj umirjeni in sproščeno dihajte. Lahko si predstavljate, kako vas kot reka bele svetlobe obliva zdravilna energija duše.
 4. Po zaključku postopka zdravljenja, ki bo trajal od pol do ene ure, vam svetujemo, da ostanete še nekaj časa v sproščenem položaju.
 5. Lahko se tiho zahvalite zdravilski skupini in svoji duši.

 

Prijava na zdravljenje

 

Če boste v času izvajanja zdravljenja zavzeti z neko aktivnostjo, bo zdravljenje vseeno potekalo, lahko pa se vam zgodi, da boste na primer začutili toploto ali občutek sproščenosti ali prijetno ščemenje po telesu. Vsekakor ni nobenega tveganja, da bi vas prejemanje energije kakorkoli oviralo pri aktivnosti. Sam učinek zdravljenja pa bo zagotovo večji, če ste med postopkom sproščeni in umirjeni.

Po zaključku razmislite o občutkih, ki ste jih morebiti doživeli ob prejemanju zdravilne energije.

Priporočamo, da si te občutke zabeležite. Ti zapisi vam bodo koristili pri opazovanju učinkov zdravljenja. Morda boste v določenem času pri sebi opazili kakšne spremembe. Pripravili smo vam tabelo za zapisovanje učinkov, ki jo lahko snamete tukaj.

Morda boste zbrali pogum in te rezultate posredovali nam, zdravilcem kot dokaz o rezultatu vloženega truda in kot prispevek k razvoju znanosti ezoteričnega zdravljenja. Z vašim zdravjem, dobrim počutjem in notranjim razvojem bo trud nas, zdravilcev več kot poplačan.

Zahvaljujemo se za vaše zaupanje!

Hvala

Zavedam se in soglašam, da spletna stran www.modre-knjige.si uporablja piškotke.